VENDA DE LLIBRES CURS 22-23


Informació sobre l'adquisició dels libres de text 2019-2020

Benvolgudes famílies,

 

Tal com fem cada any per poder adquirir els llibres més econòmics, la Junta de l’AMPA hem tractat directament amb les distribuïdores de llibres.

 

Enguany tenim com a novetat que NO es farà precomanda de llibres al juny, és a dir, els llibres es vendran directament al setembre i el pagament serà total (Llibres+Quota AMPA) en el mateix moment de la compra.

 

La venda de llibres serà el dia:

 

DIVENDRES                06/09/2019                de 16:30 a 20:00

 

S’haurà de fer el pagament total del preu dels llibres més la quota anual per ser família sòcia de l’AMPA que és de 30€ i és una quota única anual per família, podreu pagar en efectiu o targeta.

 

Com és habitual en el cicle infantil, no hi ha llibres, és per això que només haureu de satisfer la quota de l’AMPA per poder gaudir dels nostres serveis, no cal venir expressament el dia de venda de llibres, podeu demanar informació al despatx de l’AMPA o via mail per donar-vos d’alta com a famílies sòcies.

 

Us volem recordar que amb la quota de sòcies de l’AMPA no només us donen dret ha gaudir dels serveis que oferim, hi ha una part molt important d’inversió a l’escola que és benefici directe pels nostres fills i filles.

 

 

 

Us adjuntem el llistat de llibres pel curs que ve amb el preu de venda que tindrem a l’AMPA per tal que podeu fer comptes: