Informació sobre l'adquisició dels libres de text 2016-2017

Més avall, informació sobre la socialització de llibres.

Adquisició dels llibres nous

 

Perquè ens poguem organitzar amb temps l’entrada del nou curs, aquí teniu informació sobre l’adquisició dels llibres per a l’any que ve.

 

No parem de rumiar la manera de què aquestes despeses obligades ens surtin el més econòmiques possible, així que com l'any passat, l’AMPA Sobirans farà els tractes directament amb les distribuïdores dels llibres, sumarem comandes i podrem oferir un millor preu.

 

Per agilitatzar-ho, utilitzarem el sistema de precomanda, per tant, entendrem que qui no faci la precomanda adquirirà els llibres pel seu compte.

 

Com fer la precomanda?

 

(1) Heu rebut a l’agenda del vostre/a fill/a, un imprès en el que es detallaran els llibres que necessitarà pel proper curs.

 

(2) Caldrà que mireu si teniu llibres d'un germà o que us puguin deixar i haureu de marcar en la llista de precomanda només els llibres que us faran falta comprar.

 

(3) Calculeu el preu total dels llibres que encarregueu i feu l’ingrés del 50% al Banc de Sabadell com a paga i senyal. La data límit per fer la paga i senyal serà el dia 21 de juny.

 

(4) Un cop fet l’ingrés, haureu de retornar la precomanda al conserge (en Xavi) amb el segell del banc o el comprovant de transferència si l’heu fet electrònicament. En Xavi entregaran les precomandes a la cap d'estudis i ens les farà arribar al despatx de l’AMPA.

 

(5) La resta del 50% es pagarà el dia de l’entrega dels llibres, que serà:

DISSABTE 03/09/2016 de 10:30 a 14:00

DIUMENGE 04/09/2016 de 10:30 a 14:00

 

Aquest dia també cobrarem la quota de l'AMPA. La quota anual per ser família sòcia de l’AMPA és de 30€ i és una quota única per família.

 

Per poder comprar els llibres i participar a qualsevol de les activitats organitzades per l’AMPA és imprescindible satisfer la quota i estar al corrent de pagament de tots els cursos anteriors.

 

Us convidem a participar en la propera assemblea ordinària de socis del mes d’octubre per estar informat dels pressupostos de l’AMPA i decidir com s’inverteixen aquests diners a l’escola

 

Socialització de llibres

La comissió de socialització de llibres ja està en marxa per preparar els llibres que reaprofitarem per la curs vinent. La iniciativa és molt important: no només suposa un estalvi en la compra, molt necessari, també és molt important l'objectiu de preservar el medi ambient.

 

Demanem la vostra col·laboració per unes feines entretingudes que segur que entre tots es faran de seguida: folrar, etiquetar, marcar, etc...