Biblioteca sobre rodes

Aquest curs ens està costant molt seguir amb regularitat el projecte de la Biblioteca sobre Rodes, necessitem un cop de mà,

t'animes a col·laborar-hi?

 

Si tens algun divendres lliure i se't dóna bé llegir contes o pots donar suport al préstec de llibres, anima't! escriu-nos i en parlem.

 

T'assegurem que l'estona que passem amb els nenes i nenes

és, de debò, fantàstica :-)

Trobades a la biblioteca:

Divendres 14 de desembre a les 17h a la bilioteca

..::. Un Nadal molt especial .::..

 

Versió de Mireia Masó, adaptada per Mònica Abad amb il·lustracions de Francesc Rovira. Edicions SUSAETA

 

 

"En Pep està content perquè és Nadal i perquè ara mateix està llegint un llibre sobre el Nadal que li ha regalat l'oncle Gus...

 

 

 

L'oncle Gus, amb la seva màgia, l'ha portat fins l'any del neixement de Jesucrist, dos mil anys enrere...

 


Ja son molts els contes que hem explicat


Benvolgudes famílies,d'Educació Infantil

La Biblioteca sobre rodes torna a obrir les portes als més petits de l'escola. A continuació, us recordem el funcionament del servei de prestecs:

  1. Els nens i nenes tindran l’oportunitat de fullejar els llibres que hi hagi a la prestatgeria i triar el que els agradi més.
  2. Els nens i nenes es podran emportar a casa el llibre que triïn, i no l’hauran de tornar fins al divendres següent, a la mateixa hora i al mateix lloc. Si us passa per alt portar el llibre el divendres següent, no el porteu a l’escola perquè el reculli la mestra, és millor que espereu a portar-lo el divendres següent. Si ho fem així, farem que els llibres tornin sempre al seu lloc i no es perdin.
  3. Poden gaudir d’aquest servei tots els nens i nenes que vinguin acompanyats per un adult, que se’n farà responsable i que es quedarà a càrrec del nen/-a en tot moment.
  4. Per fer més amè aquest servei, hi hem inclòs l’hora del conte.

 

Abans del préstec, els nens i nenes entren a la biblioteca i s’asseuen al terra de cautxú per escoltar el conte que explicarà un pare, mare, mestre, tutor, etc. que tingui ganes d’entretenir-los uns moments amb una narració o qualsevol altra forma de representació que els faci gaudir uns minuts. A continuació, ja podran sortir a fora i fer el préstec del llibre que els agradi més.


Per tal de fer més fàcil el control del préstec, l’escola ens farà a mans els números de telèfon de les famílies d’Educació Infantil per poder-vos recordar, en cas necessari, que heu de tornar un llibre −sempre que el temps excedit sigui superior a les 2 setmanes−. Penseu que el nombre de llibres no és gaire elevat, de manera que és necessari que els aneu tornant amb puntualitat, per tal que el trànsit dels llibres no quedi aturat i circulin tots per les prestatgeries cada setmana.


Cal que els nens i nenes s’esperin fins que s’acabi el servei per berenar, ja que després del conte la biblioteca es fa servir com a aula de dibuix, i en edicions anteriors el terra quedava un xic brut de molles i suc.


A la taula de préstec hi haurà una graella on les persones que tinguin ganes de col·laborar en l’hora del conte o el préstec poden apuntar el seu nom a la casella de la data que els vagi més bé. 


Esperem que molts nens vinguin a buscar un llibre aquest divendres i que molts pares us animeu a col·laborar a explicar contes.

 


Descarga
Biblioteca sobre rodes
Descripció del projecte
BIBLIOTECA SOBRE RODES.pdf
Documento Adobe Acrobat 65.1 KB

El conte de la llebre i la tortuga.... i altres àmics!