RESULTAT DE LES VOTACIONS PER A LES SUBVENCIONS DE L'AJUNTAMENT D'ARENYS DE MUNT

L'AMPA de l'Escola Sobirans obté 89 vots per l'acollida matinal i la ludoteca i 87 per les extraescolars esportives

Des de l'AMPA de l'Escola Sobirans volem agrair l'assistència i el suport dels veïns i veïnes d'Arenys de Munt al procés de votacions a projectes candidats a un ajut de l'Ajuntament. I especialment, com no, a les persones que van donar el seu suport a les nostres propostes.

Moltes gràcies!

El dos projectes de l'Escola Sobirans van resultar 9è i 10è de 17 sol·licituds, estem molt satisfets i felicitem a la resta d'entitats per la seva gran feina.

 

Consulteu  aquí el resultat de les votacions

 

Descarga
Presentació dels projectes de l'AMPA Sobirans a les votacions populars dels ajuts de l'Ajuntament de Munt
Aquí podeu accedir a la presentació que es va fer dels dos projectes davant els veïns i veïnes del poble que van venir a donar suport a les propostes.

Es tracta d'una presentació pensada per 3 minuts d'exposició en què es resumeixen l'objectius dels projecte i també podeu veure el pressupost previst.
Presentació_ajutsAjuntament-AMPA.pdf
Documento Adobe Acrobat 767.5 KB

SUPORT ALS PROJECTES DE L'ESCOLA SOBIRANS

Dimecres 3 d'octubre a les 19h al menjador de l'Escola Sant Martí

Si veieu com nosaltres la importància que tenen els nostres projectes, voteu les nostres propostes

 

Benvolgudes amigues,

Benvolguts amics,

Aquest proper dimecres 3 d'octubre, a les 7 de la tarda, al Menjador de l'Escola Sant Martí es celebrarà l'acte de presentació dels projectes que han realitzat les entitats locals, que optaran a les subvencions de l'any 2012 de l'Ajuntament d'Arenys de Munt.


Una part important del procés d'avaluació de les propostes que es presentin serà el recolzament dels veïns i veïnes del nostre poble, així que ens sembla important convidar-vos a tots a assistir i a contribuir en la decisió sobre el repartiment dels ajuts.


L'AMPA de l'Escola Sobirans ha presentat dues sol·licituds d'ajut per a activitats que ofereix des de sempre a les famílies com a complement imprescindible de la jornada escolar: en a l'àmbit esportiu, ha sol·licitat subvenció per a les activitats extraescolars esportives i, en l'àmbit social, un ajut per als serveis d'acollida matinal i ludoteca.


Els darrers anys l'AMPA gaudia d'un ajut econòmic de la Generalitat de Catalunya que ens permetia reduir l'impacte econòmic d'aquests serveis per a les famílies; però des del curs passat aquesta subvenció no es torna a convocar. Per al curs 2010-2011 es van atorgar 2.360€, per a l’acollida matinal i la ludoteca i 3.440€ per a les extraescolars, els quals només n'hem rebut una bestreta del 40% de l'import, en un cas i del  50% en l'altre; és a dir, confiant en aquests ingressos, hem acabat el curs amb números negatius i sense perpectives de poder fixar uns preus assequibles per a les activitats que oferim, tot i que hem fet l’esforç de pensar en ofertes de serveis convinats de ludoteca i extraescolars.


Justament en aquests moments de grans dificultats econòmiques, considerem que l’acollida matinal, les extraescolars i la ludoteca són serveis bàsics per a les famílies. Per a molts pares i mares que no comptem amb cap altre suport aquests serveis ens ajuden a conciliar la nostra vida familiar i laboral, a més de ser un complement profitós de la jornada escolar dels nostres fill i filles. Per altra banda, cada vegada són més les famílies amb més d'un fill, de manera que el servei s’encareix molt més.


Si l'AMPA de l'Escola Sobirans rep l'ajut que ofereix l'Ajuntament d'Arenys de Munt, retornarà per a cada alumne/a inscrit als serveis de ludoteca, acollida matinal o extraescolar esportiva la part proporcional d'aquest import de forma proporcional a les quotes que hagin pagat durant tot l'any 2012.


El que hem presentat no és, doncs, un nou projecte ni són idees noves, els temps que corren no ens ho permeten; presentem una necessitat real per a uns serveis que considerem bàsics per a les famílies.

 

Per això us demanem el vostre suport, us demanem que vingueu a votar i, si veieu com nosaltres la importància que tenen els nostres projectes, voteu les nostres propostes.


Moltes gràcies!

Ben cordialment,
AMPA Escola Sobirans