Butlletí Sobirans abril-maig 2013

 

Els cirerers florits del pati de la nostra escola ens diuen que ja estem en la recta final del curs 2012-2013. Les darreres setmanes, i les properes, la Sobirans bull plena d'activitats i projectes que ens arriben amb il·lusió i també els nervis d'acabar un curs, de ganes de vacances i d'expectatives que ja comencen a dibuixar-se per al curs vinent.

 

Encara ens queden, però, unes quantes setmanes i toca concentrar-se en les avaluacions finals i, perquè ens ho mereixem, en la gran festa de final de curs. A més, per a tot l'entorn educatiu, aquests també són temps de responsabilitats, reivindicacions i exercicis de solidaritat i de cooperació.

 

(segueix llegint...)

 

La darrera quinzena d'abril l'Escola Sobirans amb el Banc d'Aliments d'Arenys de Munt hem organitzat una campanya de recollida de queviures: “Una mica de cadascú perquè en tinguem tots”. Hem posat a disposició de tothom uns contenidors en el rebedor de l’escola per a què pugueu dipositar els aliments amb els que tingueu la voluntat i la possibilitat de participar.

 

Aquí tens més informació sobre la

campanya de recollida d'aliments i articles relacionats

 

La setmana del 22 al 28 d'abril ha estat dedicada a la defensa de l'escola pública de qualitat, contra les retallades i la LOMCE. Les escoles i les famílies sabem que la lluita contra aquesta situació cada vegada més precària es lliura dia a dia, però que ens cal també agrupar-nos i dir prou tots junts. El 25 d'abril l'Escola Sobirans vam encetar la via de les reivindicacions actives amb una tancada a l'escola. Vam plantar cara a les polítiques restrictives en l'ensenyament, vam dir prou a les retallades i vam dir no a la Llei Wert. Aquest primer pas va ser important perquè ens fa valents per pensar en noves accions.

 

Més informació a Movem-nos i al bloc

 

La il·lusió i les ganes, malgrat aquesta situació, no han deixat d'estar presents en moltes activitats de l'escola. L'any del nostre 10è aniversari ens ha animat a celebrar una gran diada de Sant Jordi on els pares i mares van entrar a les aules dels seus fills i filles per gaudir plegats de la lectura. La cirereta l’ha posat el Concert de Primavera del 26 d'abril, que va ser un esclat de música, colors, alegria i l'esforç il·lusionat de nens i nenes i tot el professorat que va deixar als pares i les mares amb la boca ben oberta.

 

I mentre tant, seguim posant activitat en les nostres agendes: els propers dies ens posarem mans a l'obra per confeccionar el nostre gegantó, els nens i nenes l'han dibuixat i li han posat nom: en Sobimunt i entre tots li donarem forma per estrenar-lo el dia de la Gran Festa de Final de Curs, que ja té data: el dia 15 de juny. Celebrarem la festa amb moltes propostes que ara estem perfilant i acabarem amb un gran sopar de recapte.

 

A tots, us animem a que participeu amb nosaltres i seguiu atents a què fa la vostra escola a través de les nostres finestres obertes: les cartelleres i comunicats de l'escola, els web www.ampasobirans.org i blocs.xtec.cat/escolasobiranscat/ a Facebook: "AMPA-Sobirans" i a les properes informacions al Batec i a Ràdio Arenys de Munt.

 

Escribir comentario

Comentarios: 0