Una mica de cadascú perquè en tinguem tots

Accés al bloc del Banc d'Aliments de Catalunya

Benvolgudes famílies,

 

Entre els dies 15 i 26 d’abril la nostra escola s’acollirà a la iniciativa del Banc del Aliments d’Arenys de Munt fent de centre recaptador de béns bàsics per a les persones més necessitades de la nostra comunitat. Posarem a la vostra disposició uns contenidors en el rebedor de l’escola per què pugueu dipositar els queviures amb el que tingueu la voluntat i la possibilitat de participar.  Els aliments que es poden recollir són aliments que es conservin durant molt temps com ara:

 

· Arròs   · Llegums   · Oli   · Sucre   · Farina   · Galetes   · Conserves (sardines, tonyina, tomàquet,...)   · Pasta   · Llet   · Cafè   · Cacau,...  

 

I també: Bolquers i llet i cereals per biberó 

 

Ens sembla que aquesta és una bona oportunitat d’oferir la nostra solidaritat i recolzament a tantes famílies que en aquests temps estan passant greus dificultats, valors que també formen part del que volem que l’escola transmeti.

 

El d’Arenys de Munt és un d’entre els més de 600 Bancs d’Aliments que existeixen arreu del món. La seva missió és recollir aliments, ja siguin excedents procedents de comerços i empreses o aportats per particulars, perquè es puguin distribuir entre els qui els necessiten.

 

Al nostre poble, el banc fa la tasca de recollida i el Servei d’Assistència Social de l’Ajuntament fa la distribució en funció de les necessitats detectades.

 

Gràcies per participar! Totes les aportacions sumen.


Escola Sobirans – AMPA Escola Sobirans

 

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    SONIA (miércoles, 29 mayo 2013 21:27)

    El banc de aliments ens donen les gracies per totes les donacions q s'han fet a l'escola. a sigut de molta ajuda tot hi sapiguen els temps q corren.