Projecte Escola de Família

 

 

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament d'Arenys de Munt s'està impulsant el projecte "Escola de Famìlia", pensat per a families amb fills i filles i amb uns objectius clarament dirigits a oferir informació, suport i espais de conversa, reflexió i intercanvi en tot lo relacionat als pares, mares i la família. 

 

Des de l'AMPA Sobirans estem col·laborant per fer-ne difusió i us animem a participar en qualsevol de les activitats que es faran al llarg d'aquest curs i de les quals us anirem informant en aquest espai que em creat específicament per aquest projecte, ja que considerem que es una gran iniciativa.


Xerrada-Taller Escola de Família

 

 

Comencem el cicle de xerrades-tallers organitzat per l'escola de família.

 

"Educar Sense Cridar"

 

Us esperem a tots el proper 07 de novembre a partir de les 18:30 a Can Borrell

0 comentarios

Escola de Família Curs 2016-2017

Com ja us vam informar l'any passat, la nostra escola forma part del projecte "Escola de Família" impulsat per la Regidoria de Benestar Social, la Regidoria d'educació i la Comunitat Educativa del nostra Municipi.

 

Enguany és el 2n curs i ja estem començant a preparar les activitats i tallers que volem dur a terme per aquest curs. Aviat anireu rebent tota l'informació actualitzada i sempre podeu consultar-la al nostre web.

 

Com que un dels objectius d'aquest projecte es que sigui participatiu, una de les primeres accions que posem a la vostra disposició es full on podeu dir la vostra, indicant els temes que voleu que tractem, aquells que us puguin preocupar o qualsevol altre idea que ens voleu transmetre.

Aquests fulls els podeu trobar a l'entrada de l'escola durant tota aquesta setmana.

 

¡Us animem a participar!

 

Aprofitem per informar-vos que, ben aviat, aquest mes, farem un acta inaugural d'aquest projecte, al qual estareu tots convidats per gaudir en família d'activitats, tallers.....Esperem poder comptar amb la vostra participació i la dels vostres fills i filles!

 

Us mantindrem informats!

 

0 comentarios

Projecte: Objectius, descripció...

A continuació trobareu el projecte inicial sobre el qual s'està treballant: Objectius, descripció del projecte, com es vol dur a terme, entre altres...


Leer más 0 comentarios