Escola de Família Curs 2016-2017

Com ja us vam informar l'any passat, la nostra escola forma part del projecte "Escola de Família" impulsat per la Regidoria de Benestar Social, la Regidoria d'educació i la Comunitat Educativa del nostra Municipi.

 

Enguany és el 2n curs i ja estem començant a preparar les activitats i tallers que volem dur a terme per aquest curs. Aviat anireu rebent tota l'informació actualitzada i sempre podeu consultar-la al nostre web.

 

Com que un dels objectius d'aquest projecte es que sigui participatiu, una de les primeres accions que posem a la vostra disposició es full on podeu dir la vostra, indicant els temes que voleu que tractem, aquells que us puguin preocupar o qualsevol altre idea que ens voleu transmetre.

Aquests fulls els podeu trobar a l'entrada de l'escola durant tota aquesta setmana.

 

¡Us animem a participar!

 

Aprofitem per informar-vos que, ben aviat, aquest mes, farem un acta inaugural d'aquest projecte, al qual estareu tots convidats per gaudir en família d'activitats, tallers.....Esperem poder comptar amb la vostra participació i la dels vostres fills i filles!

 

Us mantindrem informats!

 

Escribir comentario

Comentarios: 0