Vols un ajut de 4000€ per als nens de l'Escola Sobirans??

VINE A VOTAR PELS 4000€ : dissabte 24 a les 18h a Can Borrell

 

En la passada campanya electoral, la CUP d'Arenys de Munt, va adquirir un compromís d'austeritat dedicant els diners estalviats a una acció social que s'hauria de decidir per votació en una assemblea popular.
El compromís va ser de 1.000€ per regidor obtingut, per tant, surt una donació de 4.000€.


Els pares i mares de la Junta de l'Ampa de Sobirans vam decidir presentar el nostre projecte consistent en el recolzament professional de psicòlegs per el tractament dels casos d'alumnes amb problemes de conducta que afecten al conjunt de la classe.


Des de la Junta de l'Ampa hem dedicat moltes hores per tal de tenir la possibilitat de que els 4.000€ es pugin destinar a pal·liar aquest problema de la nostra comunitat, però no haurà servit per res si no poseu el vostre granet de sorra anant a VOTAR aquest dissabte 24 a les 18h. a CAN BORRELL pel nostre projecte.

Descarga
Presentació projecte 4000€ AMPA Sobirans
Aquí podeu veure en detall la proposta de la nostra Escola.
Proposta_ajut-CUP_AMPASobirans.pdf
Documento Adobe Acrobat 554.6 KB

Escribir comentario

Comentarios: 3
  • #1

    Mari Ballester (jueves, 22 septiembre 2011 06:59)

    Ens agradria guanyar l'ajut per abordar un problema de tots, desde tots els punts de vista implicats i millorar l'ambient d'estudi i de relacions de la nostra escola.

  • #2

    Muntsa (domingo, 25 septiembre 2011 00:23)

    Es un projecte fantàstic, moltes gràcies per treballar tant i tant bé perquè tots en sortim beneficiats.

  • #3

    ENCARNI (viernes, 30 septiembre 2011 01:20)

    FELICIDADES POR EL TRABAJO REALIZADO EN ESTE PROYECTO, PERO PORQUE NO SE PLANTEA SI TAN IMPORTANTE ES PARA TODOS LA POSIBILIDAD DE CONSEGUIR LA PROPUESTA PONER CADA ALUMNO UN GRANITO DE ARENA QUE SERIA UNA PEQUEÑA CANTIDAD CREO QUE CON 10 € LLEGARIAMOS A LOS 4000 QUE NOS HACEN FALTA, YA QUE VEO FATAL DE LA MANERA QUE SE HAN HECHO LAS VOTACIONES YA QUE EN EL COLEGIO DE SAN MARTI POR LOGICA Y PORCENTAGE SIEMPRE GANARAN PORQUE SON MAS NUMERO DE ALUMNOS Y PADRES QUE NOSOTROS