Cuina en família

 Cuinar en família pot ser molt divertit i ens pot ajudar per que els més petits de la casa aprenguin a menjar sa i bo...sobre tot aquells aliments que, d'entrada, no volen ni provar!!!


Pot ser una excel·lent manera per passar temps junts, gaudint en família i per apropar als nostres nens i nenes als aliments i inculcar així bons hàbits alimentaris.


A nivell físic els ajuda a desenvolupar les seves capacitats motrius manipulant els aliments i es una una bona oportunitat per practicar destreses matemàtiques com comptar,  aprendre les mides o per ampliar i repassar vocabulari.


Es important buscar receptes fàcils i divertides, lo ideal és començar fent postres, cremes de verdures, mandonguilles...també hem de tenir en compta el temps de preparació i de cocció, si preparem receptes, en les que tinguin que esperar massa temps entre les diferents etapes de preparació, es possible que s'acabin avorrint o perdent l'interès.

Introduir ingredients de diferents colors, textures, formes i sabors ens permetrà crear plats únics, diferents i sobre tot divertits que posaran a prova la imaginació dels nostres petits cuiners!! 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0