Convocatoria Assemblea General de Socis i Socies Curs 2014-2015

Benvolgudes famílies,


Com a resultat de l’enquesta que us vam facilitar fa uns dies per trovar, entre 3 cites, la que resultés millor per a la participació en la propera assemblea de socis i sòcies de l’AMPA, de 72 vots obtinguts, el millor resultat, amb 36 ha estat pel DIJOUS 16 D’ OCTUBRE A LES 21:00h.

Moltes gràcies per la vostra participació.


A continuació, us fem arribar la CONVOCATÒRIA OFICIAL A L’ASSEMBLEA ORDINÀRIA DE SOCIS I SÒCIES DE L’AMPA DE L’ESCOLA SOBIRANS i l´ Acta de la passada Assemblea del 27 d´ Octubre de 2013, perquè la reviseu ja que no serà llegida en aquesta nova Assamblea i s´aprovarà directament, si s´ escau, i així estalviarem temps.


Salutacions ben cordials,


JUNTA AMPA SOBIRANS

Descarga
Convocatoria Assemblea 2014-2015
Convocatoria oficial amb els punts que tractarem
Convocatoria assemblea 2014-2015.pdf
Documento Adobe Acrobat 219.1 KB

Escribir comentario

Comentarios: 0