Alimentació Saludable

Una alimentació sana és la base per a un bon estat de salut. Cal menjar de manera variada i equilibrada, amb l'aportació de l’energia i tots els nutrients adequats a les necessitats de cada persona segons l'edat, el sexe, la talla i el nivell d’activitat física que fa.


A més de tenir en compte els aspectes nutritius dels aliments, és important seguir les normes correctes d'higiene a l'hora de transportar-los, preparar-los i conservar-los en l'àmbit domèstic per evitar possibles intoxicacions i infeccions alimentàries.


També és important informar-se bé de les característiques dels aliments que s'adquireixen a través de l'etiqueta dels productes per poder fer una elecció adequada segons les necessitats de cadascú.

Si voleu conèixer més sobre una alimentació saludable podeu consultar el web de La Generalitat on trobareu informació molt interessant!

Escribir comentario

Comentarios: 0