Canvi de "Look"

Benvolguts Socis,

 

Es hora de renovar-nos!

Per aquest nou curs 2014-2015 l'AMPA té un nou projecte, ple de canvis, renovació, noves activitats, nous membres...tot pensant en millorar la nostra tasca com a Associació i per continuar donant lo millor de nosaltres en benefici dels nostres fills/es i les famílies que fem possible aquesta escola...la nostra escola!

 

Es per això que aquest any canviem la nostra imatge, renovada i fresca!! 

I part d'aquest canvi es donar a la nostra associació una imatge propia, que ens identifiqui...aquest any estrenem el nostre propi logo!!

Alegre i ple de colors incloent el verd que ens identifica com a Escola Verda!!

Volem agrair a en Toni Ferron creador d'aquest logo que ens agrada molt!!!

 

També hem renovat la nostra WEB, incloent un canvi d'imatge i color, amb més seccions que ens permetran mantenir-vos informats, comunicar-nos e interactuar:

 

Bloc: Menú a l'esquerra per poder accedir a les diferents entrades que s'han penjat al nostre Bloc en cada curs

Sobre l'AMPA: Dues noves seccions "Consell Escolar"; per mantenir-vos informats de tot lo que es parla i es decideix al Consell Escolar; y "Enquestes", on trobareu el resultat de les diferents enquestes que fem al llarg del curs.

Menjador: Hem creat un menú a l'esquerra on trobareu el "Menú del Menjador" i estrenem una nova secció "Parlem de Menjar"; on trobareu idees, suggerències, opinions, informació...tot relacionat amb el menjar i us convidem a enviar-nos les vostres receptes preferides i les dels vostres nens!!

Contacta amb Nosaltres: Formulari creat per que us sigui més fàcil enviar-nos els vostres comentaris, suggeriments, idees, dubtes....i tot lo que volgueu!

 

Esperem que us agradi i us convidem a participar en les nostres noves seccions per formar part d'aquest Canvi de Look!!!!

 

Escribir comentario

Comentarios: 0