Bon Estiu i Bones Vacances!!

Benvolgudes Famílies,

 

Us informem que a partir d'avui i fins al 06 de setembre l'AMPA Sobirans estarà de vacances.

 

Aprofitem l'ocasió per recordar-vos que:

 

Els dies 06 i 07 de setembre en horari de 10:30 a 14:00 s'entregaren els llibres de text. Els pares que hagin fet el pagament del 50% de la precomanda hauran d'abonar el 50% restant i la quota única per ser família sòcia de l'AMPA. Podeu trobar tota l’ informació a través d'aquest enllaç http://www.ampasobirans.org/llibres-de-text/

 

Durant tot el mes de setembre continuarem fent les inscripcions per les activitats extraescolars del curs 2014-2015. Tota l’ informació, graella d'activitats i fulls d'inscripció els podeu trobar al nostre WEB http://www.ampasobirans.org/extraescolars-infantils/

 

També us informem els següents canvis pel curs 2014-2015:

 

A partir de l'1 d'octubre l'AMPA tindrà NOU HORARI que serà dimarts i dijous de 16:30 a 18:30

 

A partir de l'1 de setembre el correu electrònic soclateresavillalmanso@gmail.com deixarà de funcionar, per tant totes les comunicacions que rebreu i si voleu posar-vos en contacta amb nosaltres ho heu de fer únicament a través del correu electrònic de l'AMPA info@ampasobirans.org

 

Desitgem que passeu molt bones vacances i us esperem el curs vinent!!!!

Salutacions,

 

AMPA Sobirans 

 

Tel. 644 46 94 14 
info@ampasobirans.org 
Horari despatx: Dimarts i Dijous 16.30-18.30

Escribir comentario

Comentarios: 0