EN SOBIMUNT ENS HA DEMANAT SORTIR

 

 

El nostre gegantó se'ns fa gran i té moltes ganes de fer amics i de sortir de festa.

Vols venir de Festa Major amb en Sobimunt i la seva Colla?

 

 

Per Sant Martí farem una gran sortida, en Sobimunt es vol lluir, que no quedi ningú sense conèixe'l, anem-hi!! 

 

 

 

A la Colla d'en Sobimunt de moment som unes poques famílies que estem començant a organitzar-nos per fer sortides a les festes locals i trobades amb altres escoles. Apunta't a sortir amb nosaltres i fem una bona colla d'amics del gegantó de l'Escola Sobirans. Escriu-nos aquí mateix si hi estàs interessat o passa't per l'AMPA Sobirans i deixa el teu nom i telèfon o correu electrònic. De seguida ens posarem en contacte amb tu i ens organitzem per la propera sortida de Festa Major.

 

Els nens més grans i forts poden portar el gegantó amb l'ajut d'un adult, els més petits, acompanyar-lo i ballar i cantar amb ell, i tots nosaltres passar molt bones estones i conèixer altres colles i gegants.

 

Si encara no està convençut, repassa la seva història... no et podràs resistir a l'encant del nostre gegantó, el que hem construit amb la il·lusió de tots: Sobimunt, l'hem fet!

Escribir comentario

Comentarios: 0