Ajuts de l'Ajuntament d'Arenys de Munt a les entitats del poble

Ens tornem a presentar per obtenir ajuts per les activitats d'acollida matinal, ludoteca i extrescolars

 

Les presentacions es faràn demà DIVENDRES 07/06 A LES 19H A LA SALA MUNICIPAL

 

Demà divendres 7 de juny, a les 7 de la tarda, a la Sala Municipal, es celebrarà l'acte de presentació dels projectes que han realitzat les entitats locals, que optaran a les subvencions de l'any 2013 de l'Ajuntament d'Arenys de Munt.

 

Igual que l’any passat, una part important de l’avaluació de les propostes serà el recolzament dels veïns i veïnes del nostre poble, així que ens sembla important convidar-vos a tots a assistir.

 

L'AMPA de l'Escola Sobirans ha presentat una sol·licitud d'ajut dintre de l’àmbit social:

 

Reducció d’un 25% de les quotes del servei

d’acollida matinal, ludoteca i activitats extraescolars

 

Més avall us podreu descarregar una presentació més complerta del projecte.

 

Creiem que els serveis d’acollida, ludoteca i extraescolars tenen un caràcter eminentment social i són bàsics per les famílies. En la nostra escola es dóna la situació de molts pares i mares que no tenim familiars al poble i que necessitem un cop de mà amb aquests serveis que ens ajuden a conciliar la nostra vida familiar i laboral. Moltes famílies a més, amb diversos fills, el servei se’ls encareix molt.

 

Demanem l’ajut per poder assumir el pressupost d'aquestes activitats i poder retornar a les famílies la part proporcional alleugerint una mica el seu esforç econòmic per un servei que els és bàsic. 


Descarga
Presentació del projecte de reducció de quotes d'activitats AMPA Sobirans
20130607_Presentació_ajutsAjuntament-AMP
Documento Adobe Acrobat 438.2 KB

Com també sabreu, en el 2012 l’AMPA Sobirans es va presentar i li van ser concedits dos ajuts, un de 672€ per les activitats extraescolars i un de 374€ per l’acollida matinal i la ludoteca, imports que encara no hem cobrat i pels que segueix el procés de justificació.

 

Així doncs, a més del que us hem exposat, també us volem fer partícips del nostre malestar amb el tracte rebut per part de l'ajuntament, compartit per una vintena més d’associacions i per la qual cosa ahir vam tenir una reunió convocada de forma urgent.

 

De l’intercanvi d’impressions sobre el sistema d'atorgament de subvencions va sorgir un manifest, que també trobareu al final d'aquest text, al qual la gran majoria de les entitats s’hi van adherir.

 

El manifest compta amb el recolzament dels membres de la Junta de l’AMPA Sobirans que sotmetrem a la vostra consideració i a ratificació en la propera Assemblea General de Socis que celebrarem al mes d’octubre.

 

Amb aquest gest volem mostrar el rebuig a la desinformació que hem patit en tot el procés i a la competitivitat entre entitats que creiem que aquest sistema fomenta. I per això, les entitats que signem el manifest, el llegirem públicament demà en l’acte de presentacions; presentarem cadascuna el nostre projecte, però no participarem en la votació.

 

Descarga
MANIFEST DE LES ENTITATS I ASSOCIACIONS D'ARENYS DE MUNT DAVANT EL SISTEMA D'ATORGAMENT DE LES SUBVENCIONS MUNICIPALS
manifest_entitats_arenyenques.pdf
Documento Adobe Acrobat 51.8 KB

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    silvia (viernes, 07 junio 2013 01:02)

    doncs haurem d'anar que no quedi com l'any passat que varau ser 3

    Demà divendres 7 de juny, a les 7 de la tarda, a la Sala Municipal, es celebrarà l'acte de presentació dels projectes que han realitzat les entitats locals, que optaran a les subvencions de l'any 2013 de l'Ajuntament d'Arenys de Munt.