El gegantó de l'Escola Sobirans

Construïm el gegantó entre tots

 

Benvolguts/es pares i mares, 

 

Aquest any l'Escola Sobirans fa 10 anys! i, entre d'altres activitats commemoratives, l'Escola, juntament amb l'AMPA, estem treballant en construir un Gegantó.

El gegantó de l'escola partirà de la idea del nenes i nenes que aquests dies estan dibuixant com se l'imaginen i com volen que sigui aquest personatge que els acompanyarà en moltes activitats, sortides i festes. 

 

Per fer-lo encara més nostre, també ens toca treballar-hi als pares. Necessitem la col·laboració de pares, mares, àvies, tietes... que sapigueu cosir, tallar roba, maquillar... per a la seva construcció. 

Una vegada construït, el gegantó ha de tenir vida i ha de ser el nostre acompanyant en les festes, passejos i celebracions, així que també organitzarem un equip de pares i mares que vulguin ser de la colla del gegantó per a col·laborar en les sortides, ens agradaria molt comptar amb la teva participació.

Si voleu col·laborar passeu de pel despatx de l'AMPA i la Teresa Villalmanzo us atendrà de 16:30h a 18:30h o bé pel despatx de l’Eva, la cap d’estudis, de 16:30h a 17:00h

 

Desitgem que l'idea us engresqui tant com a nosaltres i esperem el vostre ajut, els nostres fills i filles estaran molt contents amb el seu Gegantó

 

Cordialment, 

 

ESCOLA SOBIRANS  |  AMPA SOBIRANS

Escribir comentario

Comentarios: 0