Tots som l'escola

Vine dilluns a l'assemblea de mares i pares

29 d'octubre a les 20:30h a la biblioteca

Descarga
CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA 2012-2013.pdf
Documento Adobe Acrobat 41.3 KB

Dilluns celebrarem una reunió convocada per a totes les mares i pares que formen part de l'AMPA de l'escola, l'assemblea general ordinària de l'AMPA. És la reunió anual oberta a tots nosaltres en la que tenim l'oportunitat de conèixer de primera mà tota la feina que s'està fent. També és el millor moment, a l'inici del curs, per parlar de tot allò que ens inquieti, aportar idees i opinions, proposar, expressar, construir i escoltar. En definitiva participar en una part molt important de la nostra escola.

 

L'AMPA es fa càrrec d'activitats imprescindibles que complementen la jornada educativa dels nostres fills i filles i dona suport a l'equip educatiu i directiu de l'escola, avui un suport més necessari que mai. Val la pena conèixer la tasca que fem i expressar les nostres opinions. Només això ja és un abona manera de participar constructivament en una assumpte en el que hi guanyem tots.

 

Participa. L'escola ho necessita, tots guanyem

Aquest curs, serà complicat perquè els temps que estem vivint ho són. en les escoles, la manca de professors i de recursos econòmics fa la gestió de l'educació dels nostres fills molt difícil. Nens i nenes, professors i direcció hauran de posar el millor de cadascú més que mai. També ho hem de fer els pares i mares.

 

Des de l'AMPA volem posar-hi una mica esperança i il·lusió i un recurs dels més potents i valuosos que tenim en aquest context: la solidaritat.

 

En la petita comunitat d'una escola, també els pares i mares tenim molt a oferir i, per als nostres fills i filles, ho tenim tot a guanyar. Podem, per exemple, donar alguna hora al mes del nostre temps lliure, podem passar per l'escola de tant en tant i oferir les nostres mans per preparar una festa, o podem col·laborar en aquella altra cosa que se'ns dona bé, o participar activament en les reunions d'assemblea fent propostes, o simplement donar suport a iniciatives que pretenen donar una mica d'empenta al dia a dia de l'escola.

 

Tota contribució és bona i ben rebuda, puntual o assídua, de prop o des de casa; la col·laboració de quants més millor és el que, sumat a l'esforç dels nostres fills i filles i al del professorat, farà que puguem oblidar una mica les adversitats de la crisi.

 

Segur que entre el que us podem suggerir trobareu on posar el vostre granet de sorra. Veniu a l'AMPA, a l'assemblea del dia 29 d'octubre, escriviu-nos o truque-nos i ho buscarem amb més detall; parle’m-ho.


 

Escribir comentario

Comentarios: 0