ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ADULTS

 

Després de l'èxit de les activitats extraescolars per a mares i pares, enguany ens hem decidit a organitzar-les novament.

 

En aquest espai trobareu totes les ofertes d'activitats i els fulls d'inscripció corresponents, així com el calendari de les activitats programades.

  • Us recordem que les activitats son obertes a tots els vilatans d'Arenys de Munt majors de 18 anys (podeu engrescar parents i amics).

Oferta Activitats curs 2014-2015


JUDO Adults


Aquest curs comencem amb JUDO per adults!!


Descripció:  Aquesta activitat va dirigida, tant als que es vulguin iniciar en aquest esport, com als que ja l’han practicat amb anterioritat i vulguin reiniciar-se en el Judo.

Es tracta de practicar cadascú al seu ritme i en funció dels seus  propis objectius personals.

Sempre dirigits  per el monitor d’aquesta activitat en Carles Alonso, monitor d’educació física, monitor-instructor de Judo, Defensa Personal  i  Cinturó Negre 3r DAN.

Qui es pot inscriure: Aquesta es una activitat adreçada a tots els adults de la Vila d’Arenys de Munt

Inici Activitat: 31 d’octubre de 2014

Horari: DIVENDRES de 20:30h a 21:30h aprox. en funció de la demanda. 

Lloc: GIMNÀS de L’escola Sobirans d’Arenys de Munt.

Equipaciò: Kimono i xancles. ( El primer dia per començar es pot dur xandall )

Període: Comencem el divendres 31 d’Octubre i acabarem l’últim dia de curs, amb els mateixos dies festius que tinguin els centres escolars del poble. 

Preu: El preu d’aquesta activitat és de 10€/trimestre.

Inscripcions: Heu d’entregar complert el formulari d’inscripció al despatx de l’AMPA a  La COORDINADORA D'EXTRAESCOLARS: Teresa Villalmanzo , els  DIMARTS i DIJOUS de 16:30h a 18:00h o enviar-ho escanejat a info@ampasobirans.org. 


Descarga
Comunicació Activitats Extraescolars Adults JUDO_2014-2015
Aquí trobareu tota l'informació d'aquesta activitat
Comunicació Activitats Extraescolars Adu
Documento Adobe Acrobat 256.4 KB
Descarga
Full Inscripció Activitats Extraescolars Adults 2014-2015
Aquí pots descarregar el full d'inscripció per aquesta activitat.
Recordeu que heu d'omplir el full i entregar-ho al despatx de l'Ampa o enviar-ho per mail a info@ampasobirans.org
2014-2015 FULL INSCRIPCIÓ ACTIVITATS EXT
Documento Adobe Acrobat 243.3 KB

OFERTA D'ACTIVITATS PER ADULTS Curs 2012-2013

BATUKA I TONIFICACIÓ

 

Treball cardiovascular gaudint del ball, començant amb la batuka i acabant la classe fent un treball més estàtic, tonificant els grans grups musculars, treballant-ne un cada setmana. S’adaptaran les classes a les preferències dels/de les participants.

 

La monitora d’aquesta activitat és la Tània Rodríguez, monitora d’activitats dirigides titulada amb ANEF i de cicloindoor titulada amb ORTHOS, especialitzada en el món del ball i instructora de batuka formada amb Jéssica Expósito a la seva academia X2 Academy Fitness.

 

El preu d’aquesta activitat és de 18€/mes.

 

 


PARTITS DE FUTBOL

Per passar una estona agradable fent esport, un grup de pares es troba a l’Escola Sobirans un dia per setmana aproximadament i organitzen partidets entre ells. En principi es realitza els dilluns però en funció de la disponibilitat dels interessats es pot acordar el dia que vagi millor a la majoria en funció de la setmana.

 

El preu d’aquesta activitat és de 10€/trimestre o de 3€ cada partit de forma esporàdica. Un cop ens facis arribar l'inscripcion, ens posarem en contacte amb tu.

CONTACTE AMB L'AMPA:

 

info@ampasobirans.org
Tel. 644 46 94 14
Horari del despatx: de 16.30 a 18.30

PARTITS DE BÀSQUET

 T'agradaria tenir un grup amb qui jugar un partit de bàsquet cada quinze dies? Doncs apunta't a bàsquet amb nosaltres.  Si hi estàs interessat, envia'ns un mail a info@ampasobirans.org